Cumpără online analizele medicale necesare, utilizează codul ONLINE10 și beneficiază de 10% reducere la coșul de cumpărături.
Synevo Programari analize
Cosul meu
Informații Utile
Ultimele știri

Acte necesare care se prezintă obligatoriu în recepțiile Synevo

Stimați pacienți,

Înregistrarea cererii de analize în laboratoarele Synevo se poate face doar în baza prezentării unuia din următoarele acte :

•     Actul de identitate (CI/BI), pasaport sau permis auto

•     Certificat de naştere, pasaport (in cazul minorilor)

De asemenea, eliberarea rezultatelor este posibilă numai cu prezentarea unuia dintre documentele enumerate mai jos, în funcție de caz:

•      PACIENTILOR: pe baza prezentării Cererii de analize și a actului de identitate (CI/BI), pașaport, permis de conducere
•      REPREZENTANTILOR LEGALI AI PACIENTILOR MINORI (parinti, tutori, curatori) – pe baza prezentarii Pasaportului sau certificatului de nastere al minorului (original sau copie) si a unui act de identitate al adultului (CI/BI/Pasaport). Prezentarea actelor minorului nu este necesara in situatia in care calitatea reprezentantului legal care solicita rezultatele analizelor a fost verificata la inregistrarea cererii.
•      IMPUTERNICITILOR – pe baza prezentarii unei imputerniciri autentificate de un notar public, sau a Acordului pacientului privind comunicarea datelor medicale si a unui act de identitate al imputernicitului (CI/BI), pasaport.

Pacienții care solicită buletine de rezultate în vederea apostilării trebuie să:

•      Anunţe personalul de la recepţie când se efectuează înregistrarea cererii în sistemul informatic
•      Ţină cont de faptul că data de eliberare a buletinului de rezultate se va prelungi cu 1 zi faţă de cea menţionată pe cererea de analize

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Cele mai citite articole
icon-cart-blue

Produsul a fost adaugat in cos

Continuă cumpărăturile
Plasează comanda