
Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de morbiditate şi mortalitate din ţările industrializate.
În fiecare an, afectiunile cardiovasculare cauzează 3,9 milioane de decese în Europa şi peste 1,8 milioane în UE, reprezentând 45% din…
0 Analize: | 0 Lei | Vezi coș |
Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de morbiditate şi mortalitate din ţările industrializate.
În fiecare an, afectiunile cardiovasculare cauzează 3,9 milioane de decese în Europa şi peste 1,8 milioane în UE, reprezentând 45% din…
Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), în ultimele două decenii s-a înregistrat o creștere constantă a ratei obezității în Statele Unite în rândul adulților de la 19,4% în 1997 la 24.5% în 2004, …
Citeşte mai multÎncepând cu anul 1992, data de 12 mai marchează ziua mondială a oboselii cronice și a disfuncțiilor imunitare, cu scopul de a atrage atenția publicului, cât și a profesioniștilor din sănatate asupra simptomelor, criteriilor de diagnostic …
Citeşte mai multAstmul este o boală respiratorie comună ce afectează, în funcție de regiunea geografică, 1-18% din populație, din toate categoriile de vârstă. Prevalența sa este în continuă creștere în multe țări, mai ales în rândul copiilor.
Citeşte mai multZiua Mondială a Hemofiliei are ca temă informarea populatiei cu privire la afecțiunile hemoragice și îmbunătățirea accesului la diagnostic, tratament și îngrijire în cazul persoanelor afectate.
Citeşte mai multTulburările din spectrul autismului (TSA) reprezintă un grup de afecțiuni sporadice și familiale cu substrat neurobiologic, ce apar precoce în dezvoltarea copilului și care sunt caracterizate printr-un deficit persistent…
Citeşte mai multOrganismul uman este format din miliarde de celule, fiecare dintre ele având câte 46 de cromozomi. Fiecare cromozom este format din AND, care conţine informaţia necesară pentru dezvoltarea fiecăruia dintre noi. Sindromul Down este determinat de prezenţa unui cromozom 21 suplimentar în celule (trisomia 21).
Citeşte mai multLaboratorele Synevo oferă atât teste uzuale (care se fac la un control de rutină), cât și teste speciale care de regulă sunt recomandate de medic pentru a stabili un diagnostic de certitudine.
Citeşte mai multStreptococul de grup B face parte din flora bacteriană normală, colonizarea fiind de 10-30% în flora vaginală şi tractul digestiv inferior (rect). Colonizarea vaginală indică contaminarea de la nivelul rectului.
Citeşte mai multTromboza venoasă este, după infarct, cea mai frecventă afecţiune a sistemului circulator, fiecare al 8-lea adult fiind diagnosticat cu această afecţiune, manifestată sub diferite forme …
Citeşte mai multprecum hematologie, chimie,
microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, histopatologie, citologie,
genetică şi biologie moleculară.
SYNEVO fiind în momentul de faţă cel mai mare
furnizor de servicii medicale de laborator din România.
Peste 100 de centre şi laboratoare de analize
private colaborează cu noi.
în laboratoarele
SYNEVO ROMÂNIA,
efectuându-se în medie
1.000.000 de teste.
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor Tel: 021.9551 www.anpc.gov.ro | Toate drepturile rezervate Synevo Romania. Orice informaţie se poate copia doar cu acordul scris Synevo şi cu menţionarea sursei prin link direct către aceasta.
Web Design & Seo by End Soft Design © 2019 Synevo